Det er nå åpnet for fri deaktivering av brukere på alle aktiveringskoder. Kundene kan dermed gå inn selv og fjerne brukere etter behov når som helst.
Dette løser problemet med nye/sammenslåtte Feide-organisasjoner: Så lenge skolens administrator har samme skole-org.nummer som før i sin nye Feide-profil kan vedkommende logge inn med Feide på brettboka.no og velge "Oppta rolle", og slik bli automatisk tilknyttet den samme skolen igjen som administrator. Deretter er det bare å gå inn på Aktiveringskoder og deaktivere alle de gamle Feide-elevene. Elevene kan da skrive inn aktiveringskodene på nytt med sine nye Feide-kontoer i appen eller webutgaven.
Ved eventuelle problemer kan vi selvfølgelig gå inn og hjelpe til.