Deaktivering er åpent i perioden frem til 1. oktober i skoleåret, samt individuelt per aktiverte bruker i 14 dager etter aktivering.

For å fjerne en elev fra en aktiveringskode:

1. Gå til brettboka.no

2. Logg inn med din brukerkonto

3. Klikk på menyknappen øverst til høyre ("...") for å vise flere valg

4. Klikk på lenken med skolens navn under seksjonen "Gå til innkjøp og administrasjon for"

5. Velg "Aktiveringskoder"

6. Klikk på den aktuelle koden, og velg "Deaktiver" på den eleven som ikke lenger skal ha tilgang

Deretter kan du gi den samme aktiveringskoden til en ny elev, som tar i bruk koden på vanlig måte.