Når websiden eller webutgaven ikke vises riktig

Noen ganger kan det skje at websiden brettboka.no vises feil i nettleseren. Eksempel på dette problemet kan være at bilder mangler, eller at tekst og knapper vises med feil formatering, osv.

Problemet kan løses ved å tømme buffer i nettleseren (empty cache), og så laste inn websiden på nytt igjen (refresh).

Instruksjoner for hvordan tømme buffer i ulike nettlesere, finner du her:
https://www.digitaltrends.com/computing/how-to-clear-your-browser-cache/