GRATIS PLUGIN FOR  NORSK TEKST TIL TALE INNE I BRETTBOKA MED CHROME NETTLESRER
Merk  tekst og få den lest opp - mange språk
  1. Read Aloud: A Text to Speech Voice Reader https://chrome.google.com/webstore/detail/read-aloud-a-text-to-spee/hdhinadidafjejdhmfkjgnolgimiaplp
  2. Select and Speak https://chrome.google.com/webstore/detail/select-and-speak-text-to/gfjopfpjmkcfgjpogepmdjmcnihfpokn  Velg språk og kryss av "Show play button on selecting «text»
  3. INTOWORD er en plugin i Chrome (lisens) som du også kan bruke.