Instruksjoner for å spille av innlest tale i Android-app:
1. Åpne BrettBoka-appen for Android (som ble installert fra Google Play)
2. Trykk på en bok for å åpne den
3. Blant menyknappene til venstre på skjermen finnes et lyd-symbol. Trykk på dette symbolet.
4. Det åpnes en menylinje øverst på skjermen. Hvis ikke lyden for denne boka har blitt lastet ned tidligere, trykk på "Last ned"-knappen, og vent til fremdriften er kommet til 100%.
5. Bla til ønsket side i boka. Trykk på et fremhevet område (markert firkant) på siden for å starte avspilling av lyden. Vær obs på at det ikke nødvendigvis finnes lydområder på alle sidene i boka.
6. Trykk på "Stopp"-knapp for å stanse avspilling av lyd.