På web: Dersom du ønsker å bytte målform etter å ha lastet inn boken velger du de tre vannrette linjene nederst til venstre på skjermen når du er i Mine-bøker. Du får da opp en liste på alle dine bøker og kan velge annen tilgjengelig målform

I appen: Øverst i venstre hjørne finner du symbolet for verktøy. Klikk på denne så får du opp muligheten til å endre målform

På iPad: Nederst til høyre kan du redigere boken og slette bokmål versjonen for så å laste den inn på nytt med nynorsk

Men vit at dersom boken kommer med innlest tale kan det hende at denne kun ligger i bokmålversjonen - dette er valg forlagene har gjort.