Sjekk først om ikke iPad-en står i lydløs-modus.

Dette kan noen ganger være forvirrende fordi mange apper spiller lyd selv om enheten står i lydløs.
Lydløs-funksjonen kontrolleres enten med en fysisk knapp på siden av enheten (hvis eldre iPad-modell), eller i kontrollpanelet som du får opp ved å dra fingeren opp fra bunnen av skjermen.
Håper dette kan ha vært problemet, vi vil ellers undersøke hvilke andre årsaker som kan være aktuelle. Hører gjerne fra deg igjen