Privatister, elever, studenter, foreldre og andre som ønsker å kjøpe bøker direkte har mulighet til dette i BrettBokas nettbutikk for privatkjøp. Etter fullført kjøp blir de digitale bøkene levert automatisk til kunden, som kan velge å aktivere bøkene på egen brukerkonto eller hente ut aktiveringskoder som kan gis til noen andre.

1. Opprett brukerkonto, og logg inn.
  2. Kjøp bøker i nettbutikken. Du mottar aktiveringskoder for bøkene rett etter fullført kjøp. Sjekk at vår mail ikke stoppes av ditt Spam-filter eller har havnet i din "Søppelpost"
  3. For å bruke bøkene: Last ned BrettBoka-appen til din enhet, og logg inn i appen med kontoen din. Alternativt kan du bruke webutgaven direkte i nettleseren. Skriv inn aktiveringskode for å få tilgang til bøker i appen.