1. Gå til brettboka.no

2. Logg inn med din brukerkonto

3. Klikk på menyvalget øverst til høyre ("...")

4. Klikk på lenken med skolens navn under seksjonen "Gå til innkjøp og administrasjon"

5. Klikk på menyvalg "Boklager"

6. Velg "Nytt bokuttak"

7. Angi brukergruppe og antall brukere, og kryss av de titlene som skal plasseres i en ny aktiveringskode

Det blir da opprettet en ny aktiveringskode som kan deles ut til de personene som skal bruke bøkene: elever og lærere. Bøkene kan brukes enten direkte på brettboka.no (via nettleser), eller ved å laste ned egen app (se brettboka.no/apps). Husk at hver elev/lærer må logge inn med sin egen brukerkonto.